2014. február 15., szombat

TOP 10 - Farsangi jelmezötletek III.

A következő jelmezötletek kicsiknek és nagyoknak egyaránt szólnak. Ha a családoddal mész egy mulatságba, vagy a pároddal öltöznétek be, esetleg kistesónak keresel ötletet, akkor bízom benne, hogy itt megtalálod.

1. Addams Family: Családi buli lesz? Néhány fekete és fehér ruhadarabból össze lehet állítani ezt a jelmez szettet. Egy kis smink és kész is :) Vigyázzunk, meg ne ijedjen tőlünk a szomszéd kisfiú!


2. Toy Story: Édes kis szereplők, ahol mindenki megtalálja a hozzá valót. Ami biztos kelleni fog: cowboy csizma és kalap, boci mintás ruhadarabok, illetve a személyre szabott különlegességek. Ha esetleg varrni is tudunk, akkor nem lesz nehéz dolgunk összerakni ezeket a jelmezeket!


3. Alíz csodaországban: Az egyik kedvencem Alízzal, a kis nyuszival, a Szív királynővel és a Kalapossal. Bár itt már komolyabb jelmezekre lesz szükségünk, a hatás nem marad el!


4. Hihetetlen család: Szükségünk lesz 5 db ugyan olyan ruhára csak épp más más méretben. Piros cicanadrág, rá fekete rövidnadrág, fekete hosszú póló, piros rövidujjú rá akár a családi kezdőbetűvel és meg is oldottuk a jelmez kérdést. :)


5. Farmer: Ez a jelmez annyira édes a két kis poronttyal!! Ha többen vagyunk a családban lehet valaki a farmer, valaki a boci, a kiscsibe, a malacka. Rengeteg lehetőség van! Gyerekeknek könnyebb kész jelmezeket venni, de ha van egy kis varrás tudásunk, saját magunk is elkészíthetjük!


6. Alíz és a nyuszi: Ismét Csodaországba vándorlunk ezzel a jelmezzel. Pároknak is tökéletes és akár még egy kis szexisséget is varázsolhatunk bele. A nyuszi meg csak rámutat az órára, ha lelépne velünk ;)


7. Bonnie és Clyde: Szerintem otthon mindenki talál ehhez a jelmezhez kellékeket. Egy öltöny és egy kosztüm, kalap és néhány játékfegyver kell. És kész van a gengszerpáros.


8. Töpikék: Kék színű testfesték, fehér ruha, fehér sapi és meg is van a törpi jelmez. Annyi féle törp van, hogy választhatunk, hogy kik szeretnénk lenni. Vagy egy szőke paróka fog kelleni, vagy fehér szakáll, vagy egy hangszer, vagy egy muffin.. soroljam még? Nem szeretnék én Okoska lenni :)


9. Óz: Innen is bátran válogathatunk jelmezeket, akár kisebbeknek, akár nagyobbaknak. Dorothy, a bádog ember, az oroszlán, vagy akár a bosziknak is beöltözhetünk.


10. Batman: Ismét rengeteg szereplő, a ruhákat nagyjából össze tudjuk válogatni a szekrényből is. Talán egy is varrás tudás kell hozzá, de a gyerekek biztos nagyon lelkesek lesznek! Egyszer én is voltam Batman a suliban :))


Még több jelmez a legkisebbeknek: http://www.costume-works.com/cutest-diy-baby-costumes.html
A jelmezek ötletét innen vettem.